E. Udrea în Mișcarea Populară? E. Tomac: Suntem deschiși dialogului cu cei care susțin proiectele lui T. Băsescu

Data publicării:
eugen tomac

„Nu am avut o discuție cu doamna Elena Udrea legat de venirea domniei sale în partidul nostru”, a spus Eugen Tomac

„Ceea ce pot să vă spun ca om care am fost de curând în PDL, știu că doamna Udrea este în continuare membru PDL și nu și-a exprimat această dorință, cel puțin public. În al doilea rând știu că domnia sa a candidat la alegerile la conducerea partidului și a câștigat jumătate din voturile partidului. Deci lucrurile sunt destul de clare. Eu însumi am fost printre cei care au susținut-o”, a declarat Eugen Tomac.

Întrebat dacă partidul e deschis pentru venirea Elenei Udrea, dacă ar fi binevenită în partid, Eugen Tomac a subliniat: „Noi suntem deschiși dialogului cu toți cei care susțin proiectele președintelui Traian Băsescu”.

„Nu văd motive, în momentul de față. De altfel, am avut foarte multe puncte comune și probabil că boi avea în continuare proiecte comune cu doamna Udrea legat de proiectele pe care urmează să le susținem, dar, din câte cunosc eu, domnia sa este și rămâne membru al PDL”, a afirmat Eugen Tomac.

Deputatul PDL Elena Udrea este cea care a anunțat, acum trei zile, că, din ceea ce ştie ea, marţi vor fi depuse actele pentru înfiinţarea Partidului Mişcarea Populară, precizând că preşedinte interimar va fi Eugen Tomac. 

La scurt timp după apariţiadeclarații, Fundaţia Mişcarea Populară a anunţat, printr-un comunicat, că marţi organizează o conferinţă de presă referitoare la lansarea partidului cu acelaşi nume.

Partidul Mişcarea Populară şi-a depus ieri actele la tribunal pentru înregistrare.

Eugen Tomac este deputat pentru Diaspora, fiind unul dintre cei doi parlamentari PDL care şi-au câştigat colegiul la alegerile parlamentare din decembrie 2012.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri