Elena Udrea: Liviu Dragnea e „un mardeiaș”

Data publicării:
elena udrea 5 digi24 1

Traian Băsescu a spus, marți seara, la un post de televiziune, că le va cere oamenilor să protesteze dacă Guvernul menţine supraacciza la carburanţi. „Îi voi chema pe români să se apere în stradă”, a spus şeful statului. Miercuri, i-a dat replica vicepremierul Liviu Dragnea: „Dacă preşedintele cheamă oamenii în stradă, îi vom chema şi noi şi să vedem ce iese”.

Elena Udrea, care tocmai s-a înscris în Partidul Mișcarea Populară, a atacat afirmația vicepremierului - Liviu Dragnea se pricepe la bătaie, deci este un "mardeiaş", a spus Elena Udrea

„Ministrul Liviu Dragnea ameninţă românii care vor ieşi în stradă că vor mânca bătaie. Deci, românii care vor îndrăzni să protesteze faţă de introducerea accizei la combustibil şi vor protesta ieşind în stradă sunt ameninţaţi de Guvernul Ponta, prin vocea ministrului Dragnea, că vor fi bătuţi. Nu este suficient că domnul Dragnea ştie foarte bine cum să obţină voturi în alegeri, cum să apară morţii pe listele de votanţi, dar se pare că se pricepe şi la bătaie, deci este şi un mardeiaş", a declarat Elena Udrea, într-o conferinţă de presă.

„Ne-am săturat, nu mai suntem în vremea în care Ceauşescu sau Iliescu chemau gărzile patriotice sau minerii să bată protestatarii. Arată această formulare şocantă pentru faţa unui vicepremier al României arată cum văd cei de la PSD, de la USL dreptul democratic al cetăţenilor de a protesta”, a adăugat Udrea.

Ea a spus că speră ca premierul Victor Ponta să se dezică imediat de ceea ce a spus Liviu Dragnea şi să prezinte scuze.

Udrea a mai anunţat că PMP va strânge semnături în stradă împotriva introducerii accizei la combustibil şi va susţine mitingurile pe această temă, relatează Mediafax.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri