Ironii pe autostradă. Victor Ponta și Ioan Rus, schimb acid de replici 

Data publicării:
ponta rus

„Dacă ne apucăm și suntem hotărâți și lucrăm cu toții serios, în legătură cu acest proiect, domnule prim-ministru, pe toate analizele noastre, Comarnic-Brașov, din punct de vedere al circulației, interes eco, nevoie de interconectivitate, e pe primul loc în România. De ce nu l-ați făcut, voi bucureștenii, niciodată, nu știu?”, a spus Ioan Rus, ministrul Transporturilor.

„Ne întrebați, pe bucureșteni, de ce nu am făcut? Am făcut 30 de kilometri la Cluj care duc de nicăieri, nicăieri. Deci, experiența nu e neaparat fericită de nicio parte a țării”, a spus Victor Ponta.

Ce soluții aveţi pentru şoferii care merg spre Valea Prahovei? De multe ori, fac și șase ore din București până în Azuga. „Să fie foarte atenţi la trafic”, a răspuns Rus. „Pe Comarnic-Brașov pot să îmi fac un doctorat deja”, a spus Victor Ponta.

Podul de la Feteşti. La vară, ce trebuie să ştie românii care vor să meargă la mare? Vor plăti taxa sau nu?

Ia ziceţi domnule Rus, ce faceţi? Nu, nu, nu, răspundeţi serios, nu...”, a spus Victor Ponta. „Deci, în acest moment, am achiziționat cele necesare și suficiente ca să se facă plata electronică”, a replicat Rus. „Eu zic să mergem împreună şi să vedem, că nici eu nu mai cred”, a spus Victor Ponta.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri