Laura Chiriac se retrage: ALDE mi-a cerut să renunț la mandatul de consilier

Data publicării:
laura

-

„Mulțumesc Alianței Liberalilor și Democraților care mi-a încredințat această candidatură, la mai puțin de un an de la intrarea mea în politică! Cu o promptitudine demnă de un aparat politic bine uns, partidul m-a chemat ieri de acasă și mi-a pus în față documentele pentru renunțarea la mandatul de consilier local, obținut în urma acestor alegeri! Îi mulțumesc și persoanei care a făcut efortul de a le redacta! Erau cinci!”, a scris fosta jurnalistă pe Facebook.

După retragerea Laurei Chiriac, poziţia obţinută de aceasta în Consiliul Local al Sectorului 1 revine următorului candidat de pe lista ALDE - Alexandru-Ştefan Deaconu.

Laura Chiriac a mai spus că rezultatul pe care l-a obținut la alegerile din Sectorul 1 a fost „mult sub aspirațiile”, dar totuși cel mai bun scor obținut de un candidat ALDE în Capitală.

„Rezultatul pe care l-am obținut la sectorul 1 a fost mult sub aspirațiile mele. Este tot ceea ce s-a putut obține cu un buget infim de campanie și cu mii de kilometri parcurși pe jos! Și fără compromisuri! Pe de altă parte, este cel mai bun scor obținut de un candidat ALDE în București! Le mulțumesc celor care și-au arătat statornicia, fie ea și provizorie, față de mine! Până la viitorul proiect, politic sau nu, mă voi retrage din funcțiile deținute în ALDE, urându-le succes colegilor mei de la sectorul 1 și având credința că mandatul lor de consilieri locali va fi călăuzit de nevoile și interesele oamenilor care ni s-au plâns de opacitatea și disprețul unei administrații profund corupte!”, a precizat Laura Chiriac.

 

Totodată, fosta jurnalistă a acuzat partidele că au transformat campania electorală într-un de „vest sălbatic”.

„Le mulțumesc tuturor cetățenilor sectorului 1 care mi-au acordat votul și încrederea lor! Sutele de ore petrecute alături de ei în aceste luni m-au învățat că cele mai bune strategii de campanie sunt bazate pe respect și onestitate! Aparatele de partid, mai vechi sau mai noi, au transformat-o într-o campanie de vest sălbatic, uitând că oamenii aspiră la vestul civilizat!”, a subliniat Laura Chiriac.  

Laura Chiriac a ieșit pe locul patru la alegerile locale din Sectorul 1 cu un scor de 7,14%, potrivit rezultatelor parțiale. Fosta jurnalistă a candidat din partea ALDE la primăria acestui sector. 

Citiți și: 

Proiect de ţară | Candidaţii la Primăria Sectorului 1

Tăriceanu despre demisia Laurei Chiriac: E corect ce a făcut. În campanie a avut un comportament lipsit de minimă decenţă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri