Liberalii și-au lansat programul de guvernare și invită toate partidele parlamentare să li se alăture pentru a forma o nouă majoritate

Data publicării:
blaga gorghiu colaj

Cătălin Predoiu, prim-vicepreşedintele PNL: Putem să trecem chiar şi în prima etapă la o serie de măsuri de relaxare fiscală. Reducerea taxei pe stâlp progresiv până la 0 la 31 decembrie 2016, reducerea accizei la carburanți până la 31 decembrie 2016, plafonarea CAS la 3 salarii medii brute pentru profesiile liberale și reducerea TVA la 19% de la 1 decembrie 2016.

Vasile Blaga: Vor urma propuneri de întâlniri cu liderii partidelor, dar le vom pune la dispoziție un lucru bine făcut. Și dânșii pot avea păreri și toți ceilalți parteneri sociali din mediul de afaceri, societatea civilă. Vom lua tot ceea ce credem că poate fi luat de la toți.

Pe baza acestui program de guvernare lansăm astăzi invitaţia către toată lumea, către toţi care doresc să susţină un program PNL astfel încât să guvernăm cu o majoritate parlamentară, care să schimbe guvernarea PSD”, a declarat, la rândul său, copreşedintele PNL Alina Gorghiu.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri