Liviu Dragnea: Nu o să mă mai intereseze şefia PSD dacă lucrurile continuă aşa

Data publicării:
dragnea speriat

Mă interesează să ajungă Victor Ponta preşedintele României. Chiar cred că avem nevoie. Asta mă interesează. Restul... din ce în ce mai puţin”, a răspuns Liviu Dragnea.

El a arătat că nu l-a întrebat pe Dan Şova, în BPN, despre afirmaţiile făcute în discuţia cu Viorel Hrebenciuc despre şefia viitoare a partidului.

Întrebat dacă l-a întrebat pe Dan Şova ce a fost cu discuţia despre şefia partidului şi dacă i-a cerut „Trebuia? Doamne fereşte, eu nu sunt procuror”, a spus Liviu Dragnea.

Deputatul PSD Viorel Hrebenciuc a fost anunţat, luni, de procurorii DNA că este urmărit penal într-un nou dosar, în care este acuzat de instigare la infracţiunea de folosire, în orice mod, direct sau indirect, de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii, trafic de influenţă, folosire a influenţei în scopul obţinerii de foloase necuvenite şi cumpărare de influenţă.

Potrivit DNA, Viorel Hrebenciuc ar fi aflat informaţii din interiorul DNA cu ajutorul fostului şef al Serviciului Protecţie şi Pază (SPP) Dumitru Iliescu, acesta cerând şi obţinând de la un angajat al Direcţiei informaţii despre interceptarea deputatului.

În acelaşi dosar, Dan Şova este urmărit penal pentru trafic de influenţă.

Viorel Hrebenciuc i-ar fi promis lui Dan Şova, în schimbul intervenţiilor sale, că îl va sprijini să obţină funcţia de preşedinte al partidului din care cei doi fac parte, în dauna altor doi posibili contracandidaţi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri