Liviu Dragnea: Dacă liberalii vor să plece de la guvernare, să plece mai repede

Data publicării:
52ab110395f9cfb12b000000

Eu sper să nu (se rupă - n.r), dar nici nu mai putem continua foarte mult aşa. Deci, asta nu este o funcţionare a unei coaliţii politice şi a unei alianţe politice care să asigure coerenţă guvernamentală”, a subliniat vicepremierul.

El a precizat că social-democraţii speră ca liberalii, pe care i-a numit „vechi camarazi”, să accepte propunerea avansată de premierul Ponta privind cele patru posturi de vicepremier, pentru că este una funcţională, care să dă coerenţă actului de guvernare.

Noi sperăm ca şi colegii noştri din PNL, vechii noştri camarazi, să accepte această propunere funcţională a Guvernului”, a mai spus Liviu Dragnea.

Întrebat dacă refuzul PNL de a accepta patru vicepremieri ar putea pregăti o mişcare mai drastică a PNL-ului, precum ieşirea de la guvernare, Liviu Dragnea a răspuns: „N-am impresia asta dar dacă au de gând să o facă să o facă mai repede. Nu putem să o lungim la nesfârşit. Noi dorim să nu iasă din USL”.

Am funcţionat bine în Guvern în această formulă politică, dar se pare că, din cauza asta, unii de la PNL sunt pedepsiţi”, a mai spus vicepremierul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri