Liviu Dragnea, despre plecarea lui Victor  Ponta din Guvern

Data publicării:
dragnea psd ro

O plecare a lui Victor Ponta din fruntea Guvernului poate să pună partidul într-o situaţie dificilă, în sensul că nu avem nicio garanţie că preşedintele Iohannis va desemna un candidat de prim-ministru tot de la PSD”, a explicat președintele interimar al PSD. „Eu sper să, mă rog, sper să rămână puternic, dacă ajungem în situaţia aia, vom discuta în coaliţie şi vom găsi o soluţie”, a adăugat Liviu Dragnea.

Liderul PSD crede că vicepremierul Gabriel Oprea ar putea fi un premier bun, dar a subliniat că PSD nu va rămâne într-un guvern care nu dă șeful executivului.

Domnul Oprea cred că poate să facă faţă funcţiei de prim-ministru, are suficientă experiență, a și gestionat foarte multe situații, dar părerea mea e că domnul Oprea poate fi un prim-ministru bun, dar din punct de vedere politic politic, PSD nu poate rămâne într-un guvern în care premierul nu e stabilit de PSD. Politic nu se poate”, a punctat Liviu Dragnea.

Discuțiile despre demisia lui Victor Ponta s-au reluat în spațiul public, după ce Victor Ponta a fost trimis, joi, în judecată, o premieră absolută în România. Președintele Klaus Iohannis i-a cerut pentru a cincea oară demisia, subliniind că aduce un prejudiciu de imagine țării.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri