Mariana Câmpeanu: „Cred că Relu Fenechiu este nevinovat. Am încredere în colegul meu. Imaginea PNL nu va avea de suferit”

Data publicării:
fenechiu

Imaginea Partidului Naţional Liberal nu va avea de suferit în urma condamnării lui Relu Fenechiu, consideră ministrul liberal al Muncii, Mariana Câmpeanu. Invitată la emisiunea Kilometrul 0 de la Digi 24, Mariana Câmpeanu a declarat că are în continuare încredere în colegul său de partid.

„Nu am vorbit cu nimeni (despre condamnarea ministrului), oricum aş fi fost alături de el, pentru că eu cred în ceea ce a afirmat - că este nevinovat. Am încredere în colegul meu”, a subliniat liberala Mariana Câmpeanu.

Decizia de condamnare a unui ministru liberal „nu este un aspect care să fie foarte îmbucurător, dar nu cred că Partidul Naţional Liberal va avea de suferit din cauza acestui lucru, pentru că în lume lucrurile trebuie să se întâmple firesc. Atunci când cineva a greşit - şi dacă o instanţă hotărăşte că a greşit -, trebuie să plătească. Şi un partid trebuie să se gândească tot timpul la ce are de făcut în viitor”, a arătat colega de partid a fostului ministru al Transporturilor.

Mariana Câmpeanu a mai spus că un succesor la şefia Ministerului va fi nominalizat cel mai probabil marţi.

Relu Fenechiu a fost condamnat vineri la cinci ani de închisoare cu executare pentru fapte de corupţie, în dosarul Transformatorul. Ca urmare, el a fost revocat din funcţia de ministru al Transporturilor, portofoliul său fiind preluat cu titlu de interimat de premierul Victor Ponta până la nominalizarea unui nou ministru.

 Din aceeaşi emisiune: 

Guvernul a refuzat includerea unui consultant internaţional în elaborarea legii salarizării unitare. Mariana Câmpeanu: „Ni s-a spus că ne putem descurca şi singuri”

Test de sinceritate. Mariana Câmpeanu: Pensia minimă ar trebui să fie de la 700 de lei în sus

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri