Mirel Palada, în război cu presa. Purtătorul de cuvânt al Guvernului spune că „execută electric” ziariști, pe Facebook

Data publicării:
mirel palada - facebook palada

Purtătorul de cuvânt este supărat rău pe jurnaliştii care nu îi cântă în strună Guvernului Ponta. Aşa că se laudă cum îi scoate de pe pagina sa de facebook pe cei care au opinii diferite.

„Cum apare câte un subiect politic care învârtoşează spiritul bejboinic în opinanţi, de zici că-i catastrofă şi dezastru mondial, cum mai scot capul câte doi-trei-zece-douăzeci, depinde de intensitatea subiectului, de bezmetici acoperiţi de pe lista mea care îşi fac seppuku comunicaţional şi trântesc cu cuvintele anti-guvernamentale în balta propagandistică la mine pe wall. Şi uite aşa mai frigem nişte purceluşi anti-guvernamentali la protzap şi le dăm block şi mai bem o bere în cinstea sufletelor răposaţilor care nu mai este. În seara asta era unul care acum era reporter la Gândul, iar înainte fusese la Hotnews, şi care făcea clăbuci cu spume la mine pe pagină. Ce placere să-l execut electric! Câtă îndemânare am să omor prin blocare ziariştii obiectivi, deci anti-guvernamentali. Pufoşilor, nici nu ştiţi câtă plăcere îmi provocaţi”, scrie Mirel Palada, pe Facebook.

Mirel Palada nu a dorit să comenteze cele scrise pe reţeaua de socializare. Contactat de Digi24, acesta a spus doar „ Mulţumesc pentru întrebări, o zi bună” și a închis telefonul.

Nici şeful direct al lui Mirel Palada, premierul Victor Ponta, n-a comentat postarea purtătorului de cuvânt, pe moitv că nu a citit-o.

Nu este prima dată când Mirel Palada foloseşte un limbaj nepotrivit pentru funcţia pe care o ocupă. În noiembrie anul trecut, l-a jignit pe şeful statului, Traian Băsescu, tot în mediul virtual.

Speriat, incoerent şi matrafoxat. În disperarea sa, ca un lame duck pe cale să termine sceneta, şi-a făcut curaj cu încă cincizeci de cinci sute şi a ieşit să acopere spaţiul mediatic. Cu mare părere de rău, cineva trebuie să constate că regele e gol. Pardon, că preşedintele e beat”, a scris Mirel Palada, pe Facebook.

Atunci premierul Victor Ponta a reacţionat. „Din partea mea nu există nici sprijin, nici acord pentru acest gen de exprimări şi i-am spus domnului Palada că sigur are nişte obligaţii în calitatea pe care o ocupă”, a declarat Victor Ponta.

Atenţionările lui Victor Ponta n-au avut niciun efect. Mirel Palada şi-a continuat războaiele personale pe facebook cu oricine l-a supărat. Luna trecută, l-a luat în vizor pe Andrei Pleşu, după ce acesta l-a criticat că poceşte limba română.

Pe vremuri se spunea că nu ești (pardon: ejt, ca să dovedim că nu știm să scrim românește), că nu ești persoană publica pe deplin dacă nu intri în gura lu Vadim la spurcăciuni. Acum, mai nou, văz că acest loc pe nisha ecologică de scavengeri este luat de Pleshu. O persoană pe care altminteri o admiram pe vremuri, când eram tânăr și naiv. Ei, ash. Pleșu a făcut o pasiune din a ridica osanale lui Băsescu, iar acum se ia de matrafocs și de incremental”, scria purtătorul de cuvânt al Guvernului.

Mirel Palada a devenit purtător de cuvânt al premierului în septembrie 2013.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri