PSD şi ALDE şi-au trecut moţiunea. Liberalii dau ultimatum Guvernului

Data publicării:
camera deputatilor foto facebook zgonea 18 08 2015

Moţiunea simplă a fost un demers comun PSD-ALDE, iniţiatorii acuzând derapaje grave ale Ministerului Agriculturii, precum neacordarea subvenţiilor către fermieri, management defectuos, blocaje în atragerea de fonduri europene şi investiţii în acest sector.

După terminarea votului, deputatul Eugen Nicolăescu a avut o ieşire contondentă la adresa acutalului Executiv. Liberalii au votat de această dată pentru respingerea moţiunii simple a PSD şi ALDE, dar PNL dă Guvernului Cioloş un termen de zece zile în care să facă plăţile către agricultori, altfel va fi PNL cel care va reveni cu o moţiune, a declarat Nicolăescu.

La jumătatea lunii mai, moţiunea simplă pe Agricultură nu a putut fi votată în Camera Deputaţilor din lipsă de cvorum. Ca atare, dezbaterea s-a reluat după alegerile locale, deoarece deputaţii au intrat în campanie în teritoriu. Liderul social-democraţilor, Liviu Dragnea, s-a arătat la vremea respectivă deranjat de situaţie, mai ales de absenţa deputaţilor UNPR, cărora le-a transmis un avertisment deloc subtil. Toate detaliile, AICI.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri