Reacția Elenei Udrea, după ce numele ei a apărut în dosarul Bica: „Adevăr până la capăt! Tic-tac... tic-tac...”

Data publicării:
udrea fb maini-1

Potrivit unor surse judiciare, procurorii DNA investighează acuzaţii de dare şi luare de mită privind un teren care ar fi fost vândut prin interpuşi, de la familia Cocoş, către Alina Bica.

Fostul procuror şef al DIICOT, Alin Bica, ar fi primit o cotă-parte dintr-un teren în Snagov, aparţinând fostei soţii a lui Dorin Cocoş, iar acesta din urmă, fiul său şi Elena Udrea ar fi primit bani, în urma implicării în despăgubirea lui Gheorghe Stelian pentru un teren supraevaluat. 

Terenul situat în Snagov, cu o suprafaţă de peste 4.400 de metri pătraţi, ar fi fost vândut în acte de prima soţie a lui Dorin Cocoş, Olguţa Chiriac, şi ar fi ajuns la mai mulţi apropiaţi ai Alinei Bica, persoane interpuse.

Potrivit DNA, terenul ar fi fost o răsplată pentru sprijinul acordat de Alina Bica, la vremea respectivă membru al Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despăgubirilor, pentru despăgubirea supraevaluată acordată către Gheorghe Stelian.

Elena Udrea a comentat pe pagina sa de Facebook acuzațiile. „Nu am nicio legătură cu presupusa intervenție la ANRP făcută pentru a fi aprobat un dosar de restituire pentru Gheorghe Stelian. Niciodată, în nicio situație, nu am intervenit pentru nimeni la conducerea ANRP, nu am vorbit cu niciun reprezentant al acestei instituții pe care, de altfel nici măcar nu-i cunoșteam. Așa cum am precizat deja, nu am știut că Alina Bica, cu care eram colegă în Guvern la acea dată, era reprezentanta Ministerului Justiției la ANRP”, a scris Elena Udrea pe pagina sa de Facebook. 

Dar, în legătură cu anumite informaţii care mi-au ajuns la urechi în acea perioadă, despre posibile ilegalităţi comise de Preşedinta Agenţiei, am vorbit cu colegi din conducerea partidului. Dar nu numai cu colegi!!! Toţi cei cărora le-am reclamat mi-au spus că mă înşel, că nu se probează nimic... Justiţie până la capăt înseamnă şi adevăr până la capăt! Tic tac...tic tac...”, 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri