Reacţia Monicăi Macovei, după demisia de la şefia PSD a premierului Victor Ponta

Data publicării:
monica macovei digi24

Țara este mai importantă decât un partid. Pentru Ponta însă, PSD este mai important decât țara. Ponta se retrage din fruntea PSD, pentru că este anchetat penal și asta afectează imaginea PSD. Ponta, dă-ți demisia din fruntea Guvernului, pentru că anchetarea penală a prim-ministrului afectează, în primul rând, imaginea țării și a românilor! România este importantă, și nu PSD. Dar pentru Ponta, a contat numai “grupul infracțional organizat”, și nu a contat niciodată țara”, a spus Monica Macovei, potrivit unui comunicat de presă.

Reamintim că premierul Victor Ponta a anunţat pe pagina sa de Facebook că nu va mai ocupa nicio funcţie de conducere în PSD. „Nu pot să cer altora să facă un sacrificiu pe care eu nu sunt dispus să mi-l asum!”, a scris premierul. Acesta a precizat că nu va mai ocupa funcţia de conducere până când DNA nu va finaliza ancheta care îl privește. 

El şi-a motivat decizia precizând că şi alţi colegi PSD au renunţat temporar la funcţiile politice pentru a-şi lămuri situaţia juridică.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri