Varujan Vosganian a demisionat din PNL

Data publicării:
varujan vosganian -Mediafax Foto-Bogdan Stamatin-1

 

UPDATE 17.15. Într-un mesaj adresat conducerii PNL, senatorul Varujan Vosganian a scris pe blogul său: „Ca un răspuns colegial la solicitările dumneavoastră, primiţi, prin prezenta, demisia mea din noul PNL”.


"Noi, în Camera Deputaților, am încuviințat de fiecare dată, indiferent de persoană, de partidul din care provine și de discursul susținut de la tribună, ridicarea imunității parlamentarilor și mi se pare regretabil că acum Senatul are această abordare în cazul domnului Varujan Vosganian.

Corect față de PNL și de atitudinea sa de până acum în privința solicitărilor justiției ar fi, din punctul meu de vedere, ca domnul Varujan Vosganian să facă un pas în afara PNL. Altfel, toți parlamentarii liberali și întreg partidul vom fi afectați de incidentul din Senat, iar acest lucru nu este corect față de imaginea PNL", a declarat Pocora, citată de Mediafax.

Mirul, acatistul şi lacrimile, armele secrete ale lui Varujan Vosganian

Alina Gorghiu, după votul în cazul Vosganian: "Îl consider un accident"

Varujan Vosganian rămâne cu imunitate

Klaus Iohannis critică votul în cazul Vosganian: "Arată că nu s-a înţeles necesitatea schimbării"

Senatul a respins, joi, solicitarea Parchetului General de încuviințare a începerii urmăririi penale împotriva senatorului PNL Varujan Vosganian, fiind înregistrate 71 de voturi "împotrivă", 56 de voturi "pentru", 5 voturi fiind anulate. Votul a fost secret, cu bile.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri