Mihai Sturzu demisionează din PSD după un schimb de acuzaţii cu Liviu Dragnea. TSD are un șef nou

Data publicării:
mihai-sturzu-FB

 

FOTO Facebook

ACTUALIZARE 17.20. Gabriel Petrea este noul președinte al Tineretului Social Democrat. El a fost ales sâmbătă, în cadrul congresului organizației de tineret a PSD, relatează Agerpres.

Pentru funcția de președinte TSD a mai candidat Gabriela Podașcă.

Gabriel Petrea, care până la congresul de sâmbătă a deținut funcția de secretar general al TSD, a obținut 801 voturi, iar Gabriela Podașcă 189 de voturi.

ACTUALIZARE 14.10. Mihai Sturzu demisionează din PSD.

ACTUALIZARE 13.30.  „Liviu Dragnea a ales să mă atace mințind. Spre deosebire de el, eu am fost în Colectiv”, a fost reacţia lui Mihai Sturzu la acuzaţiile care i-au fost aduse de către liderul PSD.

Liviu Dragnea a ales să mă atace mințind. Asta e. I-am spus că PSD-ul trebuie să se reformeze după ce am fost la...

Posted by Mihai Sturzu on 12 Decembrie 2015


ACTUALIZARE 13.30. „Ar trebui să spun eu ce mi-a propus acest domn. Mie mi-a propus domnul aviator Mihai Sturzu ceva cu care nu numai că nu am fost de acord, dar care m-a cutremurat. Mi-a propus ca, după tragedia de la Colectiv, el să folosească acea emoţie, să vină la sediul PSD cu nişte tineri, să se certe cu mine într-o mică scenă de teatru, să-mi facă nişte propuneri cu care eu să nu fiu de acord, apoi el să facă o mişcare, iar acea miscare să crească iar apoi să facem o alianţă parlamentară.

VIDEO Liviu Dragnea

Dacă transformarea PSD trebuie să înceapă cu ceva, cu astfel de oameni trebuie să înceapă. Nu e admisibil să te gândeşti că poţi folosi o tragedie în care au murit 60 de tineri pentru aşa ceva”, a fost replica lui Liviu Dragnea.


 VIDEO Mihai Sturzu

Mihai Sturzu, liderul TSD: „Orice membru al partidului nostru să fie suspendat din calitatea atunci când ajunge în faza de judecată pentru orice faptă de natură penală săvârşită cu intenţie. Hai să nu ne mai fofilăm. E corupţie, nu e corupţie.”

„Domnule Dragnea, m-au sunat colegi din ţară şi mi-au scris oameni pe Facebook. Nici nu ştiu cum să vă întreb pentru că mi-e ruşine, dar pe site-ul ICCJ scrie aşa: infracţiuni de corupţie, părţile din dosar, primul sunteţi dvs. Mă intreabă mama ce face Dragnea. Ce facem acolo? Nu ştiu ce să raspund. Eu nu pot să spun că în Romania ,unde eu susţin statul de drept , site-ul ICCJ minte, eu nu cred că minte.”

Conform noului cod de conduită al PSD, i-am cerut președintelui Dragnea să se autosuspende din partid și să convoace un congres corect al partidului.

Posted by Mihai Sturzu on 12 Decembrie 2015

Avem nevoie să ne distanţăm de comunism. Nu mai putem să ne minţim singuri. Asta crede lumea despre noi. Asta e adevărul. Distanţarea de comunism aşa e cum eu am propus. Haideţi să rugăm colegii care au fost in PSD, UTC , dar şi FSN să nu ai aibă acces la funcţii. Chiar dacă Marian Orişan s-ar duce la pensie.”

„FSN le-a tras prima păcăleală românilor. Nu trebuia să se transforme în 1990 in partid politic pentru că a spus că nu va face asta. Trebuie să ne rupem de FSN, domnule Dragnea, chiar dacă unu, doi sau trei oameni nu mai candidează. Asta e.”

Haideţi să spunem oamenilor ce facem la anu la alegeri. PSD+UNPR egal LOVE sau nu egal LOVE. Nu ştiu, pe cuvânt. ”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri