Sloganuri la indigo în campanie. Principalii candidați vor „să construiască” „împreună” cu alegătorii

Data publicării:
colaj 5 candidati udrea ponta iohannis tariceanu macovei

Victor Ponta intră în luptă cu două sloganuri: „Marea unire a românilor” şi „Mândri că suntem români”.

„Vreau să fiu preşedintele fiecărui român şi vreau să reuşim împreună Marea unire!”, a fost mesajul lui.

„Cred că tema Marii Uniri are şi rolul de a distrage atenţia de la tentaţia Opoziţiei de a transforma alegerile într-un referendum cu privire la calitatea guvernării”, spune analistul Radu Magdin.

Preşedintele PSD are la îndemână şi instrumentele oferite de calitatea de premier ca să se promoveze: reducerea taxelor, amnistierea bugetarilor, promisiuni de creştere a pensiilor şi turnee în ţară.

Spre deosebire de candidatul PSD, Klaus Iohannis a fost nevoit să facă de trei ori turul României ca să-l cunoască mai bine partidul pe care-l conduce, înainte de a-l cunoaşte electoratul. Candidatul ACL promite o „Românie a lucrului bine făcut”'. Mulţi îi reproşează însă atitudinea rigidă şi faptul că vorbeşte puţin.

„Împreună vom construi România lucrului bine făcut”, a spus el.

Mi se pare că i se potriveşte pentru că se mulează pe o stereotipie a noastră cu privire la germani”, spune Radu Magdin.

Şi Victor Ponta, şi Klaus Iohannis au furat startul campaniei şi au deja reclame pe mai multe site-uri de ştiri. Nici Elena Udrea nu a aşteptat startul oficial. Vizitează deja de câteva luni fabrici de pantofi şi poşete şi merge oriunde sunt târguri cu multă lume. Sloganul ei - „România frumoasă”.

Să construim împreună România frumoasă!”, a fost mesajul ei.

„I se potriveşte. Şi ea este o femeie frumoasă. Nu văd cu adevărat o campanie coerentă la nivel de prezidenţiale”, spune Radu Magdin.

Monica Macovei susţine că toţi politicienii trebuie schimbaţi. Sloganul este: „Macovei, mai bună decăt ei”!

„Vedem încă o dată că toate partidele sunt o clică care lucrează împreună, în spatele cortinei, ca să ne fure”, spunea ea.

Călin Popescu Tăriceanu spune că este „De partea ta!”. Îl ajută să fie vizibil în presă funcţia de preşedinte al Senatului. Iar prima armă de campanie pe care a folosit-o a fost cea de-a treia suspendare a lui Traian Băsescu.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri