Tăriceanu despre demisia Laurei Chiriac: E corect ce a făcut. În campanie a avut un comportament lipsit de minimă decenţă

Data publicării:
tariceanu

 

Călin Popescu-Tăriceanu a precizat că, în lipsa acestei demisii, Laurei Chiriac i s-ar fi retras sprijinul politic.

„E foarte corect ce a făcut, pentru că dacă nu ar fi demisionat, atunci am fi fost noi obligaţi să-i retragem sprijinul politic, având în vedere că în plină campanie electorală, după cum ştiţi a fost un incident care a marcat campania ALDE la Sectorul 1 în mod defavorabil, prin comportamentul lipsit de o minimă decenţă al candidatului Laura Chiriac”, a declarat Popescu-Tăriceanu, într-o conferinţă de presă, referire indirectă la fotografiile care au apărut în presă şi care o prezentau pe Chiriac în compania altui bărbat decât soţul său.

Laura Chiriac, candidatul ALDE la Primăria Sectorului 1, spune că luni a fost chemată la partid şi i-au fost puse în faţă documentele pentru renunţarea la mandatul de consilier local pe care l-ar fi obţinut. Ea anunţă că se retrage din funcţiile deţinute în ALDE, spunând că le urează succes colegilor săi de la Sectorul 1.

„Le mulţumesc tuturor cetăţenilor Sectorului 1 care mi-au acordat votul şi încrederea lor! Sutele de ore petrecute alături de ei în aceste luni m-au învăţat că cele mai bune strategii de campanie sunt bazate pe respect şi onestitate! Aparatele de partid, mai vechi sau mai noi, au transformat-o într-o campanie de vest sălbatic, uitând că oamenii aspiră la vestul civilizat!”, scrie Laura Chiriac pe pagina sa de Facebook.

Ea mulţumeşte Alianţei Liberalilor şi Democraţilor care i-a încredinţat această candidatură, la mai puţin de un an de la intrarea sa în politică.

„Cu o promptitudine demnă de un aparat politic bine uns, partidul m-a chemat ieri de acasă şi mi-a pus în faţă documentele pentru renunţarea la mandatul de consilier local, obţinut în urma acestor alegeri! Îi mulţumesc şi persoanei care a făcut efortul de a le redacta! Erau cinci!”, precizează Chiriac.

Citiți și:

Laura Chiriac se retrage: ALDE mi-a cerut să renunț la mandatul de consilier

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri