Traian Băsescu, mesaj către Klaus Iohannis: Şi eu am făcut erori

Data publicării:
Klaus Iohannis si Traian Basescu inmanare colan

FOTO: presidency.ro

Traian Băsescu mai postase vineri un mesaj pe tema numirii lui Teodorovici, în care avea un ton mult mai dur și îl acuza pe Klaus Iohannis că nu ține seama de ceea ce dorește populația care l-a votat la 16 noiembrie. „Grivco şi USL-ul sunt mai vii ca oricînd, dar nu "pas cu pas", ci buluc”, spunea, ironic, fostul președinte criticându-l pe Klaus Iohannis că a acceptat numirea lui Teodorovici, cel care a votat pentru menținerea imunității senatorului Dan Șova.

În postarea de duminică, tonul fostului președinte se schimbă și este mult mai condescendent. „Și eu am făcut erori”, recunoaște Traian Băsescu, dându-i actualului președinte circumstanțe atenuante: „Poate nu ați știut că s-a opus reținerii și arestării lui Dan Șova”. Totuși, îl avertizează pe Klaus Iohannis:  numirea lui Teodorovici ar fi „un semnal care vă trimite înapoi la Grivco şi în braţele turnătorului Felix”.

Îndemnându-l pe actualul președinte să revină asupra deciziei de a-l numi pe Teodorovici la Finanțe, mesajul lui Traian Băsescu se încheie în notă sentimentală, cu o rugăminte: „Vă rog, rămîneţi pentru români cel din 16 noiembrie 2014. Toţi avem nevoie de speranţă, inclusiv un fost preşedinte”.

Mesajul postat de Traian Băsescu:

„Domnule preşedinte Iohannis,

Înţeleg că v-aţi înţeles cu V.V.Ponta pentru desemnarea lui Eugen Teodorovici la Finanţe. Şi eu am făcut erori. Poate nu aţi ştiut că s-a opus reţinerii şi arestării lui Dan Şova pentru falsificarea probelor.
Dar astăzi când ştiţi acest lucru din imaginile de la Gândul, a-l valida pe Teodorovici, care a votat pentru ascunderea adevărului, este un semnal care vă trimite înapoi la Grivco şi în braţele turnătorului Felix.
Vă rog, rămâneţi pentru români cel din 16 noiembrie 2014. Toţi avem nevoie de speranţă, inclusiv un fost preşedinte”.

Domnule preşedinte Iohannis,Înţeleg că v-aţi înţeles cu V.V.Ponta pentru desemnarea lui Eugen Teodorovici la Finanţe. Ş...

Posted by Traian Băsescu on Sunday, March 29, 2015

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri