Traian Băsescu a participat la un târg tradițional de Sfântul Ilie, în județul Argeș

Data publicării:
basescu costesti arges

Traian Băsescu a purtat o ținută lejeră și a dat mâna cu oamenii. De asemenea, el a făcut și câteva fotografii cu admiratorii săi.

Eu eram în București, mi-am terminat treaba acum două ore şi am zis, unde beau şi eu o bere. M-am uitat pe invitaţii din apropierea Bucureștiului şi era Engheni. Şi am zis, dau o fugă până la Ungheni, beau o bere şi plec mai departe”, a spus Traian Băsescu.

Înainte să se aşeze însă în faţa unui pahar de bere, însă, şeful statului a primit de cheia localităţii. Apoi, preţ de câteva minute, a dat mâna cu oamenii şi s-a fotografiat cu admiratorii care au vrut să aibă o amintire cu preşedintele. Până să ajungă la Ungheni, la zilele comunei, şeful statului a fost la Costeşti, unde avea loc Târgul de Sfântul Ilie. Localnicii l-au primit cu aplauze.

Întâlnirea pe care o avea programată cu primarii a fost scurtă, pentru că şeful statului se grăbea să ajungă la stadion, acolo unde se ţinea târgul.

Întrebat de ce nu există mai multe locuri de muncă, şeful statului a răspus că de acest domeniu se ocupă doar premierul.

A zis prim-ministrul că investeşte zece miliarde de euro anul ăsta. Deci, o să fie locuri de muncă... după el. Cum vine pe aici, îi cereţi locuri de muncă, că el dă”, a mai spus Traian Băsescu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri