E. Udrea, despre „Gala Bute”: „Dacă acest lucru s-ar confirma în instanţă, atunci toţi politicienii ar trebui incriminaţi”

Data publicării:
udrea pmp - fb udrea 2

Elena Udrea explică în postarea de pe Facebook de ce a cerut Comisiei Juridice din Camera Deputaţilor să avizeze favorabil cererea DNA.

„Pentru că Parlamentul nu trebuie să se substituie Justiţiei. Nu mă dezic de lupta mea de zece ani pentru Justiţie independentă şi stat de drept. Am văzut încercarea unora de a mă decredibiliza spunând că atac Justiţia şi SRI-ul! Este strategia lor de a-l apăra pe generalul Coldea de acuzaţiile pe care le-am făcut la adresa lui”, a scris deputata pe Facebook. 

De asemenea, Elena Udrea menționează că nu atacă justiția și nici instituțiile publice. „Eu vorbesc despre un om, care, evident, ca orice om, putem presupune măcar că poate greşi. În ceea ce priveşte Gala Bute, fără să discut fondul cauzei, fac o remarcă: după ce 4 ani de zile, adversarii politici şi o parte a presei mogulilor a susţinut că aş fi „furat” de pe urma evenimentului sportiv, iată că procurorii infirmă acum aceste alegaţii. Acuzaţia lor este că aş fi susţinut implicarea MDRT în Gala Bute pentru „beneficii de imagine”. Dacă acest lucru s-ar confirma în instanţă, atunci toţi politicienii în funcţii publice ar trebui incriminaţi”, a scris Elena Udrea pe pagina sa de Facebook. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri