Urările politicienilor pentru 2014. Victor Ponta: „Să fim mai buni!”

Data publicării:
anto ponta crop

Într-o postare pe o reţea de socializare, premierul Victor Ponta îşi mărturiseşte dorinţa pentru anul care vine: „Să sperăm că în 2014 vom fi toţi mai buni!”

Şi Crin Antonescu are aşteptări de la 2014, mai ales că este anul în care speră să devină preşedintele ţării: „LA MULȚI ANI! Un An Nou așa cum îl dorim!”.

Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, aşteaptă de la 2014 o schimbare a clasei politice: „Îmi doresc o clasă politică mai matură, mai puţine bătălii şi jigniri personale... Îmi doresc toleranţă, răbdare şi o Românie care să fie unită, să vorbească despre lucrurile... şi români care să vorbească despre lucrurile care îi apropropie, nu despre lucruri care îi despart. dacă vrem să construim, trebuie să învăţăm să nu mai demolăm.

În acelaşi ton cu Valeriu Zgonea este şi deputatul PDL Andreea Paul Vass. Parlmentarul îi avertizează pe politicieni să se ferească în 2014 de scandal şi populism.

Urări au venit şi de la consilierul prezidenţial Iulian Chifu: „La multi ani 2014, Sărbători fericite până la Bobotează şi Sf. Ion, şi să vă dea Domnul împlinirea tuturor dorinţelor decente, realiste, care să vă umple inima de mulţumire şi să le dea bucurii celor apropiaţi!”.

Sunt şi politicieni care îşi doresc lucruri concrete în 2014. Deputatul PNL Alina Gorghiu vrea înfiinţarea în Capitală a unui sistem extins de centre de închiriere de biciclete: „Cum este final de an şi tradiţia cere să îţi pui o dorinţă… sau mai multe, am zis că n-ar fi rău să sper ca în 2014 să începem şi noi să punem bazele unui sistem de genul acesta, care va ajuta enorm Bucureştiul. Cei care circulă pe bulevardele Capitalei la ore de vârf ştiu despre ce vorbesc…”.

Urmează însă un an politic agitat. Românii vor fi chemaţi în două rânduri la urne, pentru alegeri europarlamentare și prezidenţiale.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri