Victor Ponta: Aştept de la PNL o persoană cu experienţă politică pentru Transporturi

Data publicării:
VICTOR PONTA-resize Mediafax Foto-Octav Ganea-3

„Sunt absolut convins că este interesul meu şi al PNL ca cel care va ocupa funcţia de ministru al Transporturilor de luni practic, că luni trebuie să depună jurământul, este o persoană cu experienţă politică, cu imagine foarte bună şi profesionist în domeniu. Nu am respins o propunere oficială, pentru că nu mi s-a făcut o propunere oficială, ce a spus domnul Antonescu aseară este adevărat, propunerea mi se va face mâine, după şedinţa PNL", a spus Ponta, sâmbătă, pentru Mediafax.

El a amintit că în acordul USL este prevăzut dreptul prim-ministrului de a refuza sau a avea un ultim cuvânt în cazul miniştrilor, dar că până în prezent nu a fost niciodată cazul să invoce acest drept.

"Sunt convins că nu va fi cazul nici mâine", a conchis Ponta.

Întrebat însă dacă va accepta ca Nini Săpunaru să fie ministru al Transporturilor în cazul în care aceasta va fi propunerea PNL, premierul a explicat că nu doreşte să comenteze, deoarece s-ar grăbi degeaba, şi că aşteaptă decizia conducerii PNL, insistând asupra faptul că este convins că va fi o propunere foarte bună "sau poate chiar două".  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri