Victor Ponta, despe Relu Fenechiu: Situația lui este foarte clară

Data publicării:
fenechiu ponta lat

 

 „Numele lui Relu Fenechiu nu a fost invocat la MCV. Este un ministru care a suferit o condamnare, la o oră a fost revocat și situația este foarte clară”, a afirmat prim-ministrul Victor Ponta în emisiunea „Imparțial”, de la Digi24.

Acesta a completat că plecarea lui Relu Fenechiu din funcția de ministru, din moment ce a fost condamnat, este o normalitate.

Premierul a recunoscut că a ezitat mult înainte să îl numească în funcție pe Relu Fenechiu, însă a adăugat că nu regretă decizia.

Victor Ponta a susținut că așteaptă punctul de vedere al președintelui Traian Băsescu în ceea ce-l privește pe Ovidiu Silaghi.

Aștept un punct de vedere de la președinte în ceea ce-l privește pe Ovidiu Silaghi. Până la sfârșitul săptămânii, președintele a zis că își va spune punctul de vedere. Aș vrea să evităm un moment în care eu propun un ministru și îl respinge președintele. Nu s-a întâmplat până acum, dar nici nu vreau să se întâmple. Am preferat să îl informez eu pe președinte. Sper ca răspunsul să fie pozitiv. Dacă nu acceptă, voi face o altă nominalizare. Rețin din decizia Curții Constituționale că președintele poate refuza o dată, dar justificat”, a mai spus acesta. 

Citiți și:

R. Fenechiu: Îmi pare rău că am plecat de la minister. Știu că sunt nevinovat

Ovidiu Silaghi, propus de PNL la Transporturi

Relu Fenechiu a predat mandatul

V. Ponta, la Digi24: Aștept un punct de vedere de la președinte în ceea ce-l privește pe Ovidiu Silaghi

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri