Victor Ponta îi apără pe liderii locali ai PSD: Sunt anchetați de procurori pentru că sunt populari și strâng multe voturi

Data publicării:
Victor Ponta Guvern declaratii ianuarie 2014 - gov-2.ro

Sunt absolut convins că, aşa cum în România preşedinţii de consilii judeţene sunt oamenii cei mai votaţi şi în care românii au cea mai mare încredere - chiar dacă sunt şi ţintă pentru procurori, asta vine odată cu popularitatea şi cu faptul că sunt votaţi şi, atunci, e şi o meserie periculoasă”, a declarat premierul Victor Ponta.

Începem să ne punem întrebarea câţi mai rămân în picioare până la sfârşitul anului, asta e, de fapt, singura întrebare pe care ne-o punem şi ne-o punem cu foarte mult respect, nu cu alte sentimente”, a spus Liviu Dragnea, președintele executiv al PSD.

PSD se confruntă cu un val de anchete care au ca ţintă preşedinţii de consilii judeţene. Şeful de la Prahova, Mircea Cosma, este urmărit penal pentru luare de mită şi abuz în serviciu, iar fiul său, deputatul PSD Vlad Cosma, este cercetat pentru trafic de influenţă.

Şi preşedintele CJ Constanţa, Nicuşor Constantinescu este urmărit penal pentru abuz în serviciu şi a fost eliberat din arest, sub control judiciar.

Liviu Dragnea spune că va avea o discuţie, la Braşov, cu liderii locali ai PSD, pe care îi incurajează să nu se lase intimidaţi şi să lupte în alegeri pentru PSD.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri