Victor Ponta, marele absent al remanierii decise de liberali

Data publicării:
Victor Ponta Guvern declaratii ianuarie 2014 - gov-1.ro

Premierul i-a răspuns printr-un SMS reporterului Digi24 precizând că va face declarații când va reveni în țară. Reporterul Digi24 îl întrebase dacă președintele PNL, Crin Antonescu, i-a prezentat propunerile pentru cele patru portofolii liberale vizate de schimbarea titularilor. Premierul a răspuns că nu comentează deocamdată acest caz.

Refuzul de a comenta este un răspuns pe care premierul l-a dat și joi, când Victor Ponta a spus că își va face cunoscută opinia după ce vor fi făcute propunerile din partea PNL.

Premierul se întoarce sâmbătă de la Soci.

Biroul de presă al Guvernului nu a comunicat nici ieri, nici astăzi până la ora 13.30 care este programul oficial al premierului. Jurnaliștii au aflat ulterior că premierul a ajuns deja la Soci.

Premierul a mai lipsit din țară în momente-cheie. În „marțea neagră”, când parlamentarii au adus amendamente noului Cod penal, premierul era la funeraliile lui Nelson Mandela. 

În ianuarie, când Victoria Nuland a venit la Bucureşti pentru a cere explicaţíi oficialilor români cu privire la statul de drept și independența Justiței, premierul a plecat din ţară chiar în ajun, iar oficialii s-au încurcat în declarații cu privire la programul lui Victor Ponta.

De asemenea, și în vara lui 2013, când se apropia termenul semnării contractului de privatizare a CFR Marfă, premierul a fost acuzat că a preferat să plece în vacanță.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri