Ce au discutat Traian Băsescu și Klaus Iohannis la întâlnirea din această seară

Data publicării:
Klaus Iohannis si Traian Basescu la ceremonia de investire de la CCR - presidency-2.ro

 

Klaus Iohannis şi Traian Băsescu se întâlnesc la Cotroceni FOTO: MediafaxFoto

ACTUALIZARE 19.33. „În această seară, m-am întâlnit la Palatul Cotroceni cu președintele în exercițiu, Traian Băsescu, pentru un schimb de informații legate de funcția prezidențială pe care o voi prelua duminică, 21 decembrie, după învestirea de către Parlament. Mă voi reîntâlni cu Președintele Băsescu duminică, tot la Cotroceni, cu prilejul ceremoniei festive prin care se va face transferul de putere”, a scris, pe Facebook, Klaus Iohannis, președintele ales.   

ACTUALIZARE 13.50. „În această seară, la ora 17:00, voi avea cu Președintele Traian Băsescu o întâlnire la Palatul Cotroceni, în cadrul căreia vom discuta detaliile instituționale ale predării-preluării mandatului de Președinte al României. Duminică, 21 decembrie, după învestirea mea în Parlament, va avea loc la Cotroceni o scurtă ceremonie festivă care va marca transferul de putere între cei doi președinți”, a scris Klaus Iohannis pe pagina sa de Facebook. 


Încă din cursul dimineţii au existat informaţii despre această întâlnire, care nu fusese însă confirmată de consilierii președintelui în funcție.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri