În culisele şedinţei PSD. Victor Ponta, către colegii de partid: Eu mă feresc să fac greşeli şi apar problemele acestea

Data publicării:
victor ponta la psd-1

Şedinţa a fost deschisă de premierul Victor Ponta.

„Nu mai putem continua aşa! Eu mă feresc să fac paşi greşiţi şi apar problemele acestea”, le-ar fi spus premierul colegilor de partid, potrivit unor surse citate de gândul.info.

Liviu Dragnea: Nu o să mă mai intereseze şefia PSD dacă lucrurile continuă aşa

Curând s-ar fi trecut şi la reproşuri. Numărul doi în PSD, Liviu Dragnea l-a criticat pe Dan Şova pentru modul în care îşi face campanie în partid, pentru preluarea conducerii formaţiunii, după 16 noiembrie: „Eu am fost în prima linie în toate campaniile, am câştigat ultimele trei campanii, am fost în prima linie la referendum şi tu îţi faci campanie înainte de prezidenţiale”.

Marian Vanghelie: Funcţia mea în PSD se numeşte Marian Vanghelie

Marian Vanghelie a fost al doilea subiect dezbătut pe larg în şedinţa PSD. Filmat în timp ce îi ataca verbal pe şeful său de partid, Victor Ponta, şi pe deputatul Sebastian Ghiţă, primarul sectorului 5 şi-a cerut scuze pentru ieşire şi pentru că a asociat numele premierului cu cel al lui Sebastian Ghiţă.

Ședință cu scântei la PSD. Victor Ponta: „Facem un pic de ordine și disciplină”

„Nu mai suport să fiu urmărit de Ghiţă”, s-ar fi plâns Marian Vanghelie, în faţa colegilor de partid. La finalul întâlnirii, preşedintele executiv, Liviu Dragnea a lansat un avertisment: „Dacă nu iese preşedinte Victor Ponta, sigur cei de la această masă nu vom mai fi pe aici la anul”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri