Evenimentul caritabil Balul Steluţelor, la a treia ediţie. Asociaţia M.A.M.E. luptă în beneficiul copiilor bolnavi de cancer şi alte afecţiuni grave

Data publicării:
mame1

Vineri seară, la Hotelul Marriot din Bucureşti, are loc a treia ediţie a Balului Steluţelor, eveniment caritabil organizat de Asociaţia M.A.M.E. (Maternitate, Advocacy, Medicină, Educaţie). Ca în fiecare an, obiectivul Balului Steluţelor este strângerea de fonduri în beneficiul copiilor bolnavi de cancer şi alte afecţiuni grave. La eveniment şi-au anunţat prezenţa premierul Victor Ponta şi soţia sa, Daciana Sârbu.

Balul Steluţelor găzduieşte şi de această dată o licitaţie de obiecte de colecţie realizate de artişti renumiţi, alături de o tombolă cu premii. Momentele artistice sunt susţinute de Giulia AnghelescuZoli TothMarius Baţu (Trupa Poesis), Trupa Uninvented Theatre şi dansatorii clubului Pygmalion Dance.

La cea de-a doua ediţie a evenimentului caritabil, Asociaţia M.A.M.E. a strâns aproape 100.000 de lei, sumă destinată înfiinţării unui centru de suport şi recuperare pentru copiii bolnavi de cancer şi alte boli grave, „Centrul Steluţelor”.

Asociația M.A.M.E. - Maternitate, Advocacy, Medicină, Educaţie - este o organizaţie nonprofit, fondată în aprilie 2009 la iniţiativa doamnei Maria Culescu, după ce aceasta a fost diagnosticată cu cancer. Scopul asociaţiei este de a oferi sprijin copiilor diagnosticați cu afecțiuni grave și a celor care provin din medii defavorizate.

Persoanele care doresc să facă donaţii sunt invitate să contacteze voluntarii Asociaţiei M.A.M.E. pe site sau pe pagina de Facebook. Pentru donaţii prin SMS, numărul valabil până pe 31 decembrie este 8835, pentru suma de 2 euro.

Câteva fotografii de la evenimente anterioare şi proiecte finalizate. Sursa: Facebook.com/AsocMAME


În 2012, una dintre secţiile pentru copii de la Spitalul Fundeni a fost renovată şi dotată complet cu sprijinul Asociaţiei M.A.M.E. Este vorba despre patru grupuri sanitare, două camere de recoltat analize şi tratament, plus o rezervă pentru monitorizare permanentă. Suma a fost strânsă din donaţii prin sms, donaţii de la persoane  fizice şi sponsorizări ale unor companii:

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri