Carla's Dreams a oprit concertul la solicitarea unui pompier

Data publicării:
carla dreams - fb

Oficialul a precizat că patru persoane au fost duse la spital inconștiente, dar au fost externate în scurt timp. Alte cinci persoane au primit asistență la fața locului, iar 20 – majoritatea copii – au fost evacuate.

Au survenit stări de leșin, având în vedere ventilarea necorespunzătoare și numărul mare de persoane într-un spațiu foarte mic”, a explicat Andrei Grancea.

El a declarat că echipajul de ambulanță și pompieri avea amplasat un punct de intervenție în spatele scenei, pentru că se preconiza că vor fi mai multe persoane în față, unde cânta solistul. Prima persoană care a leșinat se afla însă undeva în spate, lateral, iar comandantul echipei de pompieri a cerut solistului să transmită publicului să facă loc pentru a ajunge în partea opusă. Iată imaginile:

După ce persoana respectivă a fost dusă la spital, au fost și alte persoane cu stări de leșin. „Comandantul echipajului de pompieri de acolo a cerut solistului să oprească această activitate, pentru că apăreau din ce în ce mai multe astfel de evenimente”, a spus purtătorul de cuvânt al ISU, referindu-se la anunțul solistului de la Carla's Dreams că întrerupe concertul din cauza condițiilor necorespunzătoare.

Primul leșin a apărut la mai puțin de zece minute de la începerea concertului. Inspectorul-șef de la ISU fusese anunțat că în mall se va desfășura un concert și a trimis la fața locului un echipaj de prim-ajutor.

Era un echipaj de intervenţie, doi au calificarea de paramedic, au fost pregătite forţe pentru această activitate şi având in vedere că publicul a început să se adune cu aproape o oră înainte, au fost luate toate măsurile şi s-a intervenit repede”, a declarat purtătorul de cuvânt.

Complexul are autorizație în privința siguranței la incendiu, dar este autorizat ca mall, deci ca loc unde se desfășoară activități comerciale, a precizat, însă, Andrei Grancea.

Acum, la fața locului a fost trimisă o echipă care să studieze și să verifice dacă acest eveniment a fost organizat în condiții de legalitate. „Se vor lua măsuri”, a mai spus purtătorul de cuvânt al ISU Neamț. 

Citiți și: 

Carla's Dreams a oprit concertul de la Piatra Neamţ, după ce mai multor persoane li s-a făcut rău
VIDEO. Momentul în care Carla's Dreams a întrerupt concertul de la Piatra Neamţ

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri