Slalom printre gropi în Bucureşti

Data publicării:
centura sud gropi

„Janta asta nu mai prezintă încredere. Trebuie să o înlocuiţi. Uite o groapă de pe stradă ce-ţi face! Era ploaie, groapa era acoperită, nu ai cum să vezi. Nu mai puteţi merge cu ea în continuare”. Cu o astfel de discuţie încheie şoferii bucureşteni multe din drumurile prin oraş.

„Simplu, o anvelopă şi o jantă, anvelopa costă pentru tipul ăsta de maşină în jur de 800 sau 900 de lei iar janta în jur de 2 mii de lei, deci spre trei mii de lei”, a spus Nicolae Păcuraru. Mecanicii service-urilor auto spun că problemele tehnice ale maşinilor sunt tot mai des provocate de gropile din drumurile oraşului. O veste proastă pentru şoferi, dar bună pentru afaceri.

„Foarte des din punctul meu de vedere. Cu ce probleme? Probleme de cauciucuri tăiate, jante strâmbe cu articulaţiile”, a spus mecanicul George Dragne.

Pe o porţiune de drum de pe strada Sebastian sunt atât de multe gropi încât cu greu poţi să le eviţi ca şi şofer. La fel de multe gropi sunt şi pe şoseaua Drumul Taberei. Tot în sectorul 6, pe Drumul Osiei aproape că nu se poate circula. Oficialii Administraţiei Străzilor spun că pentru reparaţiile şi asfaltarea drumurilor sunt în derulare contracte în valoare de 100 de milioane de euro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri