Vreme frumoasă la mare şi la munte până duminică

Data publicării:
litoralul bulgar mfax

Astăzi va fi mult soare, dar vor apărea şi câţiva nori care vor lăsa averse însoţite de descărcări electrice, pe spaţii mici la munte şi, izolat, în restul teritoriului. Vântul va adia uşor, iar maximele termice, usor mai ridicate decât cele de ieri, se vor încadra între 24 şi 32 de grade.

În Bucureşti, astăzi, soarele va fi umbrit trecător de nori, dar nu va mai ploua. Vântul va fi cel mult moderat, iar temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 29 de grade. Presiunea atmosferică nu se va modifica semnificativ.

La malul mării ziua se anunţă frumoasă. Doar trecător norii vor umbri soarele, iar vântul va fi mai puţin intens decât ieri. Maximele se vor încadra între 26 si 28 de grade, iar apa va fi caldă şi va avea 24 de grade la Costineşti.

Destul de norocoşi vor fi şi cei aflaţi la munte. În mare parte din zi vremea va fi bună. Ploi slabe, de scurtă durata apar din loc în loc, după orele amiezii, în special în Carpaţii Orientali. Temperaturile maxime nu vor depăşi nici astăzi 20 de grade pe Valea Prahovei, la Predeal.

În weekend va fi bine şi la mare şi la munte, a declarat meteorologul Meda Andrei. Potrivit acesteia, sâmbătă va fi frumos în toată ţara. Vor fi 30 de grade la Constanţa, iar maximele din sudul ţării vor ajunge la 24 de grade.

Duminică îşi vor face apariţia norii, mai întâi în zona montană, iar apoi pe litoral.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri