C.T. Popescu: În problema Roșia Montană, președintele nu spune nimic

Data publicării:
rosia montana wiki

Cristian Tudor Popescu a comentat la Digi24 declarațiile președintelui referitoare la această temă. Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la Realitatea TV, că poziţia sa privind proiectul Roşia Montană nu s-a schimbat şi consideră în continuare că nu a fost bine abordat. El a precizat că îi invită pe cei implicaţi, firma care doreşte să investească şi Guvernul, să reia discuţiile. 

„În problema Roșia Montană, președintele nu spune nimic. Dl Iohannis nu a avut o poziție clară, definită în această chestiune. Adică dacă Traian Băsescu a susținut ani de zile exploatarea de la Roșia Montană, dacă dl Victor Ponta s-a despicat schizofrenic susținând ca parlamentar una – adică fiind împotriva exploatării – și ca premier fiind pentru, dl Iohannis nu a adoptat nicio poziție. A emis un șir de vorbe din care rezultă că se va mai frământa problema în colectiv”, a punctat Cristian Tudor Popescu.

Citiți și:

Alburnus Maior i-a scris lui K. Iohannis: Să vă clarificaţi opinia privind Roşia Montană! Schimbarea tonului pune la îndoială încrederea cu care aţi fost învestit

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri