METEO. Vremea în următoarele două săptămâni

Data publicării:
dunarea cazane - lp

Astăzi și mâine doar pe arii restrânse vor fi ploi de scurtă durată. Urmează două zile cu ploi locale, în special în nordul, centrul și estul României. De vineri, situația se schimbă, pentru că dinspre sud-vestul continentului va pătrunde un aer tot mai umed, care va cuprinde toată țara. Nu sunt excluse cantități importante de apă. Nici sâmbătă nu va fi prea bine, dar de duminică situația se schimbă.

În privința temperaturilor, până joi nu vor avea loc variații semnificative. Ele se vor situa în general între 18 și 27 de grade, dar vineri, din cauza norilor și a ploilor, temperaturile scad și se vor situa între 15 și 25 de grade. Sâmbătă, în continuare ceva ploi mai ales pe partea de nord, centru și est, unde temperaturile vor fi între 14 și 24 de grade, temperaturi care vor caracteriza o vreme răcoroasă pentru această perioadă. Apoi, valorile termice cresc ușor și treptat. Marțea viitoare va fi chiar destul de cald în partea de sud și de sud-est a țării. Se vor atinge chiar 27 de grade Celsius.

Săptămâna viitoare temperaturile vor mai crește puțin până miercuri, apoi vor începe din nou să scadă, ajungând la valori normale pentru această perioadă. Ploile vor fi destul de rare, în special în zonele de sud ale țării, la deal și la munte.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri