ACCIDENT AVIATIC. Mediafax: Pilotul Adrian Iovan și o studentă sunt în stare gravă

Data publicării:
iovan 1

Pădurarul Corneliu Olar, care a coordonat operaţiuni locale de găsire a victimelor, a relatat la un post de televiziune că unul dintre răniţi era într-o stare critică şi a fost transportat de către săteni pe braţe până în localitatea Pietreasa, situată la limita judeţelor Alba şi Cluj, de unde să fie preluat de ambulanţă.

Mai era o fată în stare foarte critică”, a spus Olar, precizând că unul dintre răniţi era încarcerat în avion.

Gheorghe Giurgiu, unul dintre localnicii din judeţul Alba care l-au însoţit pe pădurar, a declarat că starea răniților „nu este prea bună”.

I-am găsit, nu sunt într-o stare prea bună, vă daţi seama. Acum le facem foc pentru că le este frig. Sunt şapte persoane, iar o femeie este într-o stare mai gravă”, a spus Giurgiu, precizând că este localnic din Pietreasa şi a participat împreună cu mai multe persoane la acţiunea de căutare.

Surse medicale au declarat pentru Mediafax că a doua persoană în stare gravă ar fi, din primele informaţii, Adrian Iovan, pilotul avionului.

Premierul Victor Ponta a anunţat, luni seară, că persoanele rănite în accidentul de avion de lângă Beliş au fost găsite, urmând a se organiza transportul acestora la spital.

Surse medicale au precizat că răniţii au fost găsiţi de un pădurar care cunoaşte zona şi care a transmis coordonatele echipelor de salvatori.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri