Aeroporturi Bucureşti: Două curse au fost anulate, unele zboruri au întârzieri de până la 120 de minute

Data publicării:
interior aeroportul otopeni

 

ACTUALIZARE 10.17. „Unele zboruri pot înregistra întârzieri care, în general, sunt cuprinse între 30 şi 120 de minute, determinate de necesitatea degivrării aeronavelor şi de operaţiunile de deszăpezire.

Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, compania Wizz Air a anulat cursa 63141/63142 Bucureşti – Roma – Bucureşti, iar compania Tarom a anulat cursa 601/602 Bucureşti – Timişoara – Bucureşti.

Pe ambele aeroporturi ale Capitalei se intervine constant cu utilaje proprii pentru menţinerea suprafeţei de mişcare în condiţii optime şi sunt asigurate condiţiile pentru desfăşurarea în deplină siguranţă a operaţiunilor aeriene”, a informat Compania Aeroporturi Bucureşti.


Potrivit comunicatului companiei, pe Aeroportul Internaţional "Henri Coandă" Bucureşti (AIHCB) şi Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa "Aurel Vlaicu" (AIBB AV), traficul aerian se desfăşoară în condiţii de iarnă, cu ninsoare abundentă şi vânt cu rafale care transportă zăpada la sol.

Pe ambele aeroporturi ale Capitalei se intervine constant cu utilaje proprii pentru menţinerea suprafeţei de mişcare în condiţii optime.

Informaţiiîn timp real despre situaţia zborurilor pe Aeroportul Internaţional "Henri Coandă" Bucureşti pot fi găsite pe pagina de web www.bucharestairports.ro. Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti recomandă pasagerilor să îşi ia măsurile necesare pentru a se prezenta în timp la aeroport.

Capitala şi judeţul Ilfov sunt sub cod galben de ninsoare, viscol şi polei, de duminică seară până luni la ora 18.00.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri