C.T.Popescu: Nu este normal ca populația unei țări să nu știe unde se află prim-ministrul

Data publicării:
ctp 1906

În cazul domnului premier al României, Victor Ponta, există obligația cât se poate de limpede să îi știm toate analizele la zi cum le are președintele Statelor Unite ale Americii. Poporul american îl știe de la păr la vârful unghiilor.

Nu înțeleg cum și-a permis să plece ca o persoană particulară în Turcia. Lăsăm la o parte faptul că nu i-a mirosit bine sistemul medical românesc și medicii ortopezi din România, care sunt foarte buni de altfel. Dincolo de asta nu avea dreptul să plece ca o persoană privată acolo. Mă duc eu la o clinică.

În momentul de față e normal ca populația unei țări în care premier e acest domn să nu știe unde se află prim-ministrul țării? E normal așa ceva? Trebuie să știm în fiecare moment unde se găsește, e omul care se află în fruntea statului după președinte”, a spus jurnalistul în emisiunea „Jurnalul de seară”.

Victor Ponta nu va fi externat astăzi. Medicii i-au recomandat să stea până duminică

Victor Ponta este internat la Spitalul Universitar Medipol din Istanbul, unde a fost operat luni la genunchiul stâng.

El a plecat spre Turcia împreună cu premierul turc Recep Erdogan, în urmă cu o săptămână, din Baku (Azerbaidjan), după ceremonia de deschidere a Jocurilor Europene.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri