C.T. Popescu. Patriciu Achimaș Cadariu a constatat că „nu poate să mușamalizeze acest scandal, nu poate să-l minimalizeze”

Data publicării:
ctp biblioteca

„Mă surprinde. M-aş fi aşteptat să se mai agaţe de scaun o vreme ca să mai adauge ceva la CV, la biografia personală pentru care a venit în această funcţie. Problema nu este că şi-a dat demisia, problema este că şi-o dă tocmai acum domnul Cadariu. Dacă ar fi fost un om demn şi un profesionist care ţine la meseria lui şi-ar fi dat-o imediat după ce a izbucnit acest scandal”, a spus Cristian Tudor Popescu.

Domnul Cadariu a încercat să rămână în funcţie până acum, ceea ce este un comportament tipic de politician român al momentului şi nu de tehnocrat, aşa cum am sperat să fie toţi miniştrii guvernului Cioloş”, a adăugat jurnalistul.

Cristian Tudor Popescu mai spune că Patriciu Achimaș Cadariu nu intenționa să plece de la minister, dar a constatat că „nu poate să mușamalizeze acest scandal, nu poate să-l minimalizeze așa cum a încercat continuu prin declarații”.

Mereu a spus că situația nu e ieșită din comun, că și în Occident există procente din acestea de îmbolnăvire cu microbi intraspitalicești. Acum, pentru că lucrurile nu s-au oprit, pentru că s-a îngroșat situația, probabil primind niște semnale de la prim-ministru care i-a spus: nu se mai poate, avem probleme mari de imagine, ies oameni în stradă. În fața acestei presiuni, dl Cadariu a început să dea înapoi, dar nu înainte de asta”, a mai spus Cristian Tudor Popescu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri