C. T. Popescu, despre dezvăluirea lui Traian Băsescu: „E mai slabă decât sceneta lui Turcescu”

Data publicării:
ctp captura

E mai slabă decât sceneta lui Robert Turcescu. Aceste deducții pe care le prezintă în legătură cu documentele respective nu vor duce la nicio recunoaștere a lui Victor Ponta. Nici nu are rost să discutăm dacă e așa sau nu e așa”, a spus jurnalistul.

El a arătat că, în situația în care ar fi fost ofițer acoperit al SIE, Victor Ponta a avut treabă cu exteriorul, cu lupta împotriva spionilor.

Traian Băsescu: „Victor Ponta a fost ofiţer acoperit SIE”

Nu se ocupa cu cetățenii României, nu are nicio treabă cu ei. Și atunci cum să-l demonizezi? Ponta poate să apară cel mult ca un erou, că se lupta cu dușmanii României”, a spus Cristian Tudor Popescu.

El mai spune că mulți români nu iau în considerare plagiatul pe care l-ar fi făcut Victor Ponta, așa că nu crede că acest atac va avea vreun efect.

Nu va afecta electoratul captiv al lui Victor Ponta și nu-i va trezi pe cei adormiți, care nu merg de obicei la vot, nu va scoate niciun votant din zona inertă”, a spus el.

Dezvăluirea lui Traian Băsescu a avut un „impact literar grotesc”, „într-o competiție de bâlci”, a mai spus Cristian Tudor Popescu. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri