Carla's Dreams a oprit concertul de la Piatra Neamţ, după ce mai multor persoane li s-a făcut rău

Data publicării:
pohui

 

Într-un mesaj pe Facebook, membrii formaţiei Carla's Dreams spun că temperatura din locul în care susţineau concertul a fost imposibil de suportatși că mai multe persoane şi-au pierdut cunoştinţa.

„Am oprit concertul din Piatra Neamţ. Temperatură imposibil de suportat pentru public, mai ales pentru copii. Mai multe persoane (inclusiv copii) care şi-au pierdut cunoştinţa. Vom acţiona legal. Oamenii au venit la un concert, şi nu la "mall" şi, cu toate că legal nu este responsabilitatea noastră, vă rugăm să ne scrieţi pe mara.ciama@globalrecords.com pentru asistenţă juridică gratuită în sensul acestui caz. De asemenea, vom sesiza toate organele competente pentru a "sensibiliza" afaceriştii care au adus 2 (DOUĂ!!!!!) baxuri de 6 sticle de jumătate de litru chiar când au văzut prima persoana scoasă de ambulanta din sala supraplină!”, arată membrii trupei din Republica Moldova.

Ei îi roagă pe cetăţenii din Piatra Neamţ să se solidarizeze în acest caz.

„Nu ne vom lăsa şi îi rugăm pe cetăţenii din Piatra Neamţ să se solidarizeze în acest caz. Putea fi mult, MULT MAI GRAV! Acum depunem plângere la poliţie şi lucrăm la sesizările necesare. Aşa concerte NU trebuie să aibă loc niciodată! Ne cerem scuze de la toţi care au venit cu sufletul deschis acolo, dar altfel nu puteam proceda. (..) P.S.: Să răspundă” mai spun membrii Carla's Dreams.

Concertul Carla's Dreams a avut loc la Mall Galeria din Piatra Neamţ.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri