Cazul Cioabă. Corlățean: „Băsescu e neserios, nu are niciun scrupul”

Data publicării:
cioaba 1

„România, prin MAE, are obligația de a acorda asistență românilor din străinătate aflaţi în situație dificilă. Am fost solicitați, ambasada de la Ankara a fost solicitată, de fiul domnului Cioabă, am acordat tot sprijinul”, a explicat el.

„Prin consulatul onorific din Antalya am pus la dispoziție un translator, am pus în legătură medici curanți turci cu medicul Raed Arafat pentru a putea clarifica aspecte. Medicul Brădișteanu a confirmat că Cioabă nu e transportabil, trebuie să rămână acolo la tratament. Ambasada e în legătură cu familia”, a adăugat ministrul.

„Directivele prezidențiale pentru medici, pe care tot președintele i-a atacat anterior....Nu are niciun scrupul, Băsescu are un antecedent al câștigării voturilor în comunitatea romă. A fost invitat de un personaj celebru, un interlop, care din câte îmi aduc aminte e la pușcărie, s-a dus acolo, a fost foarte bine. Acum a sesizat că e un punct de câștigat, a dat publicității cum că a dat instrucțiuni el medicului să acorde asistență. E neserios, nu așa se procedează. Este scopul de a câștiga simpatia comunității rome pentru sprijinul proiectului său politic, care va eșua”, a subliniat ministrul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri