Omul de afaceri Ilie Vonica a murit. El s-a aruncat de pe acoperişul casei sale

Data publicării:
ilie vonica mediafax

ACTUALIZARE 14.40. Potrivit unor surse medicale, Ilie Vonica a murit.

Ilie Vonica a fost transportat la spital după ce astăzi s-a aruncat de pe acoperişul casei sale. El a fost găsit în stare de inconştienţă de echipajele SMURD sosite la faţa locului.

Incidentul a fost semnalat la 112 de către un vecin, care l-a văzut căzut în iarbă, în curtea casei.


Afacerile cu reţete false se derulau prin lanţul de farmacii deţinut de medicul Ilie Vonica, anchetă în care se vorbeşte despre o fraudă de 3,5 milioane de euro. 

Anchetatorii spun că doctorii falsificau reţete emise pe numele unor persoane bolnave de cancer şi decontau astfel sume uriaşe de la Casa de Asigurări de Sănătate.

În dosar a fost arestată preventiv şi soţia lui Ilie Vonica.

Anul trecut Ilie Vonica avea o avere estimată la 95 de milioane de euro, potrivit topul celor mai bogaţi români întocmit de revista Forbes.

Grupul condus de Ilie Vonica a declarat venituri de 300 de milioane de euro în 2012.

Ilie Vonica a intrat în afacerile cu servicii medicale imediat după Revoluţie şi în 1993 a deschis prima policlinică la Sibiu.

Grupul Polisano, care are acum peste 2000 de angajaţi, a pornit la drum cu doar cinci persoane - medicul Vonica şi alţi patru colegi. A înfiinţat apoi firma de distribuţie şi import medicamente. Afacerile lui s-au extins şi cuprind acum un lanţ de peste o sută farmacii, o fabrică de medicamente, o reţea de clinici generaliste, o clinică de dializă, mai multe centre de fertilizare în vitro şi un spital.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri