Declarația martorului care spune că a fost primul care a anunțat Departamentul de Urgență

Data publicării:
incendiul clubul colectiv inquam photos

Gabriel Popescu, martor: Din fericire pentru mine a fost o experiență foarte scurtă. Am intrat în club cu 10 minute înainte de izbucnirea incendiului. Eram foarte aproape de ieşire. La câteva minute am auzit un anunţ că a izbucnit un incendiu. Eram cu spatele la scenă, m-am întors, am văzut stâlpul care luase foc în partea de jos, apoi m-am îndreptat la ieşire şi am sunat 112. Am fost cel care a anunţat Departamentul de Urgență. Mai departe am încercat să ajut cu ce am putut.

Apelul este înregistrat la 22,32. Primul echipaj sosit a fost de la Poliţie, undeva la maxim 15 minute. Vorbim de timpi pe care nu-i pot calcula bine. După aceea au sosit pompierii şi apoi echipajele.

Doar am văzut la intrare un angajat de pază - nu ştiu dacă a participat. Personalul clubului, din barului, căutau un extinctor. Atunci am plecat. Am plecat spre uşă.

Eram cu spatele, m-am întors când partea de jos a stâlpului, a acelui material care era foarte inflamabil, și a degajat fum toxic, deja era în flăcări.

Incendiu în clubul Colectiv din Capitală. 27 de persoane au murit, 162 au fost rănite. Declaraţii cutremurătoare de la faţa locului. Cod roşu în spitalele din Bucureşti 
VIDEO. Declaraţii cutremurătoare ale martorilor la incendiul din clubul Colectiv: "Cine a fost mai tare trăieşte"
Incendiul din clubul Colectiv | Presa străină: Tragedia "a lăsat România uluită"
Martor la incendiul din clubul Colectiv, pentru Digi24: "Când a ajuns la tavan, focul s-a extins în 3 - 5 secunde, parcă era benzină"
Ce spun reprezentanţii firmei care au organizat show-ul pirotehnic din clubul Colectiv
VIDEO. Mobilizare fără precedent la Centrul de transfuzii din Bucureşti
Klaus Iohannis, la Spitalul Floreasca: Sunt cutremurat şi revoltat. Am indicii că nu au fost respectate reglementările legale
I. Lascăr, şeful Clinicii de Chirurgie de la Floreasca: "Este ca la război, se operează simultan în mai multe săli"

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri