Exclus din PNL pentru că a agresat o femeie. Mii de oameni au distribuit povestea pe Facebook

Data publicării:
agresor-1

Cel acuzat de agresiune se numeşte Jenor Beudean şi a concurat, din partea PNL, pentru fotoliul de edil al comunei Șieu-Odorhei, situaţia sa fiind luată în discuţie la vârful partidului.

Bărbatul care a agresat o femeie în plină stradă, în Bistrița, va fi exclus din PNL ca urmare a incidentului. Oamenii de genul acesta nu au nicio scuză și nu au nimic în comun cu PNL. Celei care i-a fost victimă îi cer eu iertare pentru momentul prin care a trecut. Mă bucur că a avut curajul să facă public incidentul. Sper ca autoritățile să-și facă treaba și să înlăture orice dubiu că ar încerca să-l favorizeze pe agresor”, susţine Alina Gorghiu.

„Faptele imputate domnului Jenor Beudean, fostul candidat al PNL pentru primăria Șieu-Odorhei, sunt de o gravitate excepțională, inacceptabile și nu pot fi sub nicio formă tolerate de Partidul Național Liberal. Drept urmare, în cel mai scurt timp, Biroul Politic Județean al PNL se va întruni în ședință de urgență cu propunerea de excludere din partid, în conformitate cu articolul 26, alin 1, litera h. din Statut. Mulțumim, pe această cale, persoanelor care au reclamat astfel de manifestări incompatibile cu o conduită morală și cetățenească. Precizăm că domnul Jenor Beudean nu mai deține nicio funcție de conducere în cadrul PNL Bistrița-Năsăud din 15 aprilie 2016”, se arată şi în comunicatul de presă, remis de organizaţia judeţeană a PNL Bistriţa-Năsăud.

Într-o declaraţie dată publicaţiei bistriţeanul.ro, Jenor Beudean îşi susţine nevinovăţia: „Vă informez că urmare a celor petrecute, am demisionat din funcţia de vicepreşedinte al PNL Bistriţa-Năsăud, iar în perioada care urmează îmi voi demonstra nevinovăţia în justiţie, urmând să-i acţionez în judecată pe toţi cei care m-au calomniat pe reţeaua de socializare, dovedind în felul acesta că pentru ei nu există prezumţia de nevinovăţie şi nici instanţe de judecată care să dea sentinţe pe bază de probe". (Punctul de vedere complet, AICI)

Povestea spusă de soţ pe Facebook

„Bestia cu chip de om

Onorată opinie publică,

Supun atenţiei dumneavoastră o situaţie extrem de neplăcută, în care soţia mea a fost agresată de către un politician de frunte a judeţului Bistriţa Năsăud.

Pe dată de 14 iunie 2016, în jurul orei 16:00, soţia mea se afla în Bistriţa, pe Bulevardul Independenţei, la trecerea de pietoni semaforizată, în zona BIG şi după ce semaforul a arătat culoarea verde s-a angajat în traversare pe zebră. După ce a făcut câţiva paşi, un autoturism marca Toyota, cu număr de înmatriculare BN30WVW a venit în viteză, în ciuda culorii roşii a semaforului (pentru şofer). Evident că soţia mea s-a speriat pentru că putea fi accidentată şi a lovit cu piciorul în maşină respectivă. Şoferul a înjurat-o (nici nu mă aşteptăm la altceva) şi fiecare şi-a continuat drumul.

Soţia mea a traversat într-un final, după momentul de spaima, şi a continuat să meargă în partea dreapta, pe Bulevardul Independenţei. Când a ajuns la trecerea de pietoni de pe stradă Solomon Halită, acelaşi autoturism care trecuse pe culoarea roşie a oprit chiar pe trecerea de pietoni (deh, şmecher!!!), şoferul s-a dat jos şi a lovit-o pe soţia mea peste faţă, a bruscat-o, i-a rupt maieul şi a agresat-o verbal. Soţia mi-a spus că, textual, “s-a pisat pe ea durere şi spaima” atunci când bestia a lovit-o şi nu a fost metaforă. Ticălosul a continuat violent, a încercat să o oblige pe soţia mea să se urce în maşină lui (chipurile pentru a merge la Poliţia locală – dar ştii ce violator putea fi, ce criminal neprins, sau ce alte gânduri sau planuri avea ticălosul?), însă soţia mea s-a opus şi a încercat să sune Poliţia apelând numărul de urgenţă 112

Bestia ticăloasă de şofer, când a văzut că nu reuşeşte să îşi ducă planul la bun sfârşit, şi totodată că existau martori care au privit împietriţi la scenele la care am făcut referire, s-a urcat în maşină şi a demarat în trombă.

Soţia mea a reuşit să cheme Poliţia, iar aceştia au venit cam după jumătate de ora după producerea evenimentelor şi după un al doilea apel către ei.

După cum am precizat, au existat martori,şi, mai mult decât atât, există camere de supraveghere ale Poliţiei Locale. Unul dintre martori a imortalizat scenele agresiunii la care a fost supusă soţia mea pe un aparat foto şi ulterior, dând dovadă de un spirit civic extraordinar, un adevărat român, i-a adus un cd cu pozele”.

(Relatarea integrală, AICI)

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri