Fiica și nepotul lui Traian Băsescu au fost externați

Data publicării:
externat

Cel de-al doilea nepot al preşedintelui, Radu, a ieşit pe uşa Maternităţii Filantropia la începutul după-amiezii, împreună cu părinţii săi, Radu Pricop şi Ioana Băsescu. Nicio declaraţie nu a fost făcută de proaspeţii părinţi. Informaţiile au venit de la directorul Maternităţii.

Şi mama şi copilul sunt într-o stare excelentă, totul a decurs normal. Motivul pentru care s-au externat astăzi este acesta.A fost ţinut la sân, cum sunt ţinuţi toţi copii care se nasc la noi”, a declarat prof. dr. Gheorghe Peltecu, directorul Maternităţii Filantropia.

Băieţelul Ioanei Băsescu, venit pe lume vineri, a avut la naştere o greutate de 3,4 kilograme. Iar într-o postare pe Facebook în care anunţa că are un al doilea nepot, preşedintele a precizat că bebeluşul este sănătos şi ţipă. Sâmbătă, bunicii Maria şi Traian Băsescu şi-au vizitat deja nepotul.

Se simte perfect, E sănătos. Radu Basescu Pricop. E foarte frumos Radu, îmi place”, a spus Traian Băsescu.

Traian Băsescu mai are o nepoată, pe Sofia Anais, fiica de un an şi două luni a Elenei Băsescu. În februarie 2015, va veni pe lume cel de-al al treilea nepot al preşedintelui, din nou un băieţel. Fiica mai mică a preşedintelui aşteaptă cel de-al doilea copil.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri