Galați. Microbuze inscripționate cu versete din Apocalipsă

Data publicării:
apocalipsa

Doar trei cuvinte am citit şi de trei săptămâni sunt pe maşină, deci nu mă interesează să citesc până la capăt. Ştiu că oricum nu este ortodox, aş fi vrut o floare, un zâmbet, ca reclamă pe maşină, nu aşa ce scrie acolo,” spune Ionel Petre, conducător auto.

Mă deranjează, da, pentru că, cum să spun, ai în suflet credinţa ta, care este, nu trebuie să vină nimeni să-ţi impună ţie o credinţă,” este de părere un localnic.

Potrivit legii, orice campanie de publicitate temporară, inclusiv pe mijloace de transport trebuie autorizată. Deşi au trecut câteva săptămâni de la apariţia acelor mesaje apocaliptice pe maxi taxi, la primărie nu există nicio solicitare în acest sens.

Cei care nu se conformează legii sunt sancţionaţi. Sancţiunile sunt aplicate de administraţia publică locală prin organele sale, în cazul în speţă, vorbim despre poliţia locală,” explică Emanuela Turcu, purtător de cuvânt primăria Galaţi.

Poliţia locală va interveni, va lua legătura cu operatorul respectiv de transport public de persoane pentru că asemenea versete deranjează opinia publică,” precizează Aurelia Bogatu, purtător de cuvânt Poliţia Locală Galaţi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri