Holzindustrie Schweighofer, cel mai mare procesator de lemn din România, în vizorul Consiliului Concurenţei

Data publicării:
lemnholz

Mai mult, ministrul mediului invocă numele şefului statului alături de cel al companiei. Şi asta deoarece Klaus Iohannis a retrimis în Parlament noul Cod Silvic. Dacă ar intra în vigoare, legea ar plafona cantităţile de lemn care pot fi cumpărate de firme.

„Observ că, în ultima vreme, Ministerul Mediului cred că a început să deranjeze. Am devenit o ţintă pentru că ne facem treaba. Ne confruntăm cu atacuri din toate părţile, inclusiv de la parlamentarii care sunt împotriva Codului Silvic, care săptămâna viitoare va intra la vot în Camera Deputaţilor, de la anumite persoane care doresc să fie de o altă parte a baricadelor, şi nu de partea românilor”, a declarat Graţiela Gavrilescu, ministrul Mediului.

Întrebat dacă se referă la președintele Klaus Iohannis, ministru a răspuns: „Consider că atâta timp cât există pe aceeaşi linie parlamentari ai opoziţiei care susţin aceleaşi elemente pe care le-a susţinut preşedintele, sunt şi anumite persoane fizice sau poate şi ONG-uri care sunt tot lângă preşedinte şi lângă parlamentarii opoziţiei şi, nu în ultimul rând, chiar firma Holzindustrie susţine exact aceleaşi elemente”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri