L. Dragnea răspunde acuzațiilor de fraudare a referendumului din 2012: Valer Marian are „grave probleme de sănătate”

Data publicării:
liviu dragnea - mfax-1

Senatorul Valer Marian, recent exclus din PSD, a depus un autodenunţ la DNA pe 11 iulie, care întăreşte acuzaţiile procurorilor de la Direcţia Naţională Anticorupţie, privind posibile fraude la referendumul de demitere a preşedintelui.

Valer Marian susţine că pe 22 iulie 2012, vicepremierul Liviu Dragnea, pe atunci secretar general al PSD, a avut, la Oradea, o întâlnire secretă cu preşedinţii filialelor judeţene de partid din Vestul ţării. El le-ar fi cerut şefilor de filiale să raporteze la Biroul Electoral Central cifre mai mari decât cele reale doar ca să fie atins cvorumului de 50% plus 1 pentru suspendarea preşedintelui Traian Băsescu.

Valer Marian, fost preşedinte al filialei PSD Satu Mare, îl acuză pe Liviu Dragnea că a instigat la o fraudă de aproape trei milioane doua sute de voturi.

Premierul Victor Ponta şi vicepremierul Liviu Dragnea răspund ironic acuzaţiilor.

E păcat că un om cu grave probleme de sanatate este folosit in felul asta. Dacă studiaţi declaraţiile sale, plecând de la faptul ca ba e terriozat de SRI , ba e urmărit de americani cu nişte elicoptere, ba că familia lui e urmărită de nişte motociclişti... şi declaraţia respectivă face parte din acelaşi registru”, a declarat vicepremierul Liviu Dragnea.

Domnul Valer Marian ne-a descoperit şi pe Mihai Răzvan Unguranu, şi pe mine că suntem agenți străini, homosexuali, ucigaşi. Hai să fim serioși și să îi urăm sănătătate”, a spus, la rândul său, Victor Ponta.

Senatorul Valer Marian susţine că nu are absolut nicio problemă de sănătate şi că îl va acţiona în instanţă pe Victor Ponta pentru insultă şi calomnie.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri