Mesajul președintelui către români: „Nu mai putem lăsa corupția să se întindă până ucide”

Data publicării:
klaus iohannis tribuna presidency

Sunt momente când o națiune își dă măsura coeziunii, a solidarității și, până la urmă, a tăriei sale. Astăzi putem să arătăm cu toții că ne pasă și că suntem uniți.

Posted by Klaus Iohannis on 1 Noiembrie 2015

Doamnelor și domnilor, dragii mei compatrioți, mă adresez astăzi fiecăruia dintre dumneavoastră, cu gândul că traversăm un moment de grea încercare. O tragedie cumplită a lovit sute de familii din România. Fie că ne îndreptăm gândul spre cei ce au pierit în incendiul devastator, fie că ne rugăm pentru sănătatea și supraviețuirea tinerilor care se luptă pentru viață în spitale, trebuie să privim această tragedie cu toată compasiunea, dar și cu toată responsabilitatea. 

Sunt momente când o națiune își dă măsura coeziunii, a solidarității și, până la urmă, a tăriei sale. Astăzi putem să arătăm cu toții că ne pasă și că suntem uniți. Ne-au arătat-o deja sute de asistente, infirmiere și medici, care au venit la spitalele lor fără a fi chemați sau obligați, miile de români care au donat sânge sau zecile de studenți și voluntari ce și-au oferit sprijinul oriunde era necesar. Vreau să le mulțumesc pentru inițiativă, implicare și omenie. Îi asigur pe toți de respectul meu și le transmit sentimentul de recunoștință al multor concetățeni”, a adăugat șeful statului. 

Nu mai avem voie să tolerăm incompetența unor autorități, ineficiența unor instituții. Nu mai putem lăsa corupția să se întindă până ucide” , a mai spus Klaus Iohannis. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri