Patronul firmei Selina: Acuzațiile care i se aduc domnului Roman nu sunt reale. Dacă aveam astfel de intenţii, discutam eu

Data publicării:
autostrada generic-1

Călin Roman a fost într-adevăr în China. Eu trebuia să mă duc în China. Am fost invitat personal. Ştiam că merg Corlăţean şi Şova. Dacă aveam astfel de intenţii sau preocupări, mergeam şi discutam eu. Acuzaţiile care i se aduc domnului Roman nu sunt reale", a declarat Beniamin Rus, citat de Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor a declarat că cercetările sunt într-o fază incipientă și că la dosar, pe lângă plângerea ministrului, există și o serie de acte, inclusiv o carte de vizită a omului de afaceri care a încercat să-l mituiască pe ministu. În denunț este menționat și numele unui martor care ar fi asistat la discuțiile dintre Dan Șova și omul de afaceri.

Întrebat dacă omul de afaceri care a încercat să-l mituiască este Călin Roman, Dan Șova a răspuns: „Nu pot să vă confirm”.

Compania Selina din Oradea este un grup de cinci firme care au ca obiect de activitate şi construcţia de drumuri.

Numele lui Beniamin Rus a fost legat în mai multe rânduri de câştigarea unor contracte publice, iar în 2010 a fost acuzat de mituirea mai multor funcţionari locali din Maramureş, judeţ în care avea un contract de deszăpezire. Acuzaţia în acest caz a fost, însă, retrasă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri