Prima iarnă cu cod roșu în România. Imaginile zilei vin din Prahova

Data publicării:
zapezi cat casa

Nouă localităţi din Vrancea sunt izolate, dar cea mai gravă situaţie este în Buzău. De mai bine de 12 ore, o femeie însărcinată aşteaptă ambulanţa, însă din cauza nămeţilor nu se poate ajungela ea.

29 de drumuri naţionale sunt închise, la fel şi autostrăzile A1, A2 şi A3. Iar din cauza vremii, 117 trenuri au fost anulate.

Este cod roşu de viscol în trei judeţe, portocaliu în 13 şi galben în 14 judeţe. În toate aceste regiuni, şcolile vor fi mâine închise.  

Imaginile zilei vin însă dintr-o localitate din Prahova, acolo unde oamenii au fost nevoiţi să sape adevărate tuneluri ca să iasă din casă. „Zăpada cât casa” nu mai este o vorbă în vânt, ci o realitate cât se poate de înfricoşătoare la Boldești-Grădiștea. În localitatea aflată la mai puţin de 100 de kilometri de Bucureşti, oamenii au rămas izolaţi încă de vineri şi au săpat adevărate tuneluri ca să iasă din casă. Abia astăzi, utilajele de deszăpezire au ajuns şi în comuna ruptă de lume vreme de trei zile. Urmăriţi materialul video de mai sus.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri